GlassColour

Produktinfo:
Glasscolourbehandlingen foregår på bagsiden af glasset. Første behandling er farven, herefter lukkes farven for genskin og lysindfald, hvorefter der bliver monteret en kraftig folie, som beskytter farven og samtidigt virker som sikkerhedsfolie ved evt. uheld. Glasscolourbehandlingen kan tåle temperaturer op til plus 100 grader og ned til minus 30 grader. Produktet kan anvendes både udendørs og indendørs. Glasscolourbehandlingen får glasset til at ligne opalglas, med samme dybde og spil.

Muligheder:
Glasscolourfarverne giver med sin farvepalet utrolig mange nye muligheder for at være kreativ i legen med glas. Kan anvendes til f.eks. bordplader i køkken, bad og kontor, samt til hylder, brusevægge, gulve, paneler, vindueskarme, stænkpaneler, låger o.s.v.

Jernfrit (dvs. klart glas):
Når Glasscolour bliver monteret på jernfrit klart glas, vil farverne fremstå med en flot blank overflade. jernfrit klart glas betyder, at den grønne farve er filtreret ud af glasset, farveoplevelsen bliver derved optimal. Bemærk at der er lidt farveforskel, hvis man sætter 2 forskellige tykkelser side om side (dog kun i de lyse farver). Leveres i glastykkelserne 4, 6, 10 og 19 mm.

Matteret glas:
Når Glasscolour bliver monteret på matteret glas, vil farverne fremstå med en satinmat overflade. Matteret glas er syreætset på en side, hvilket bevirker at produktet er meget vedligeholdelsesvenligt og rimelig modstandsdygtig over for ridser. Fingeraftryk ses ikke på matteret glas. Matteret glas indeholder jern, hvilket bevirker at den grønne nuance glasset har, påvirker de lyse farver en del. Derfor bør man ikke sætte 2 forskellige tykkelser side om side. Der kan ikke produceres en hvid farve i matteret glas, på grund af jernindholdet. Leveres i glastykkelserne 4, 6, 8, 10 og 19 mm

Farvemuligheder:
Vi lagerfører på nuværende tidspunkt 14 forskellige farver. Men Kontakt os gerne ved ønske om andre farver.

Specialproduktioner:
Eget logo eller motiv samt andre kundeønsker printes efter fil, og laves som Glasscolour. (se fanen specialproduktioner)

Stænkpaneler:
Stænkpaneler i 4 mm glas leveres altid magnetiske. Magneterne, der skal anvendes på glasset, skal være kraftige (35 Newton) og kan leveres af Kig Ind.